Free Europe shipping on all pendants
Handmade one-of-a-kind crafts; perfect gifts

landingpage mandalas

In onze vriendelijke woonkamer kijk je naar buiten: zie foto links. Er lopen eenden, kippen en katten buiten. En er zijn veel vogels en bosgeluiden.

Door de flexibiliteit en kracht van leem, kan je op een ontspannen manier mooie mandalas creëren. Je gaat in verschillende stappen met leem en edelstenen aan de knutsel om je kunstwerk te maken.

Deze techniek hebben we ook in ons eigen natuurhuis gebruikt. Je kan vrij aan de slag gaan of gebruik maken van 12 verschillende sjablonen die er zullen zijn. Oa triquetra, flower of life, keltische levensboom en allerlei prachtige lotusbloemen.

 

De mandalas bestaan uit een houten plaat met een leemlaag erop. Er kunnen verschillende kleuren leemfinish op: leemkleur, oker en gebroken wit. Dit is natuurlijk materiaal. De diameters waar je uit kan kiezen zijn: 44, 55, 66 en 77 cm.

 

De workshop wordt door Jeroen Postma verzorgd: “Het combineren van kristalenergie met leem vind ik gaaf. Ik kijk ernaar uit jou een vrolijke dag te bezorgen vol met edelsteen en natuurmagie.”

Loading...